Tel.: 06-30/98-39-670
  • Amiben hiszünk:

Tudás, szakértelem, becsületes munka, jó minőség, megfizethető termékek.

Cégünk 2006-ban családi vállalkozásként alakult. Ez az év gyakorlatilag az engedélyek beszerzésére és a termelő csarnok kialakítására, illetve a próbagyártásokra ment el.

2007-ben 1 fő alkalmazottal megkezdtük a termelést, 250 négyzetméteren. Gépsoraink kevés személyzeti igény mellett, nagy hatásfokkal üzemelnek. Ekkor még szinte csak karamellákat állítottunk elő. Ebben az évben a piacszerzés volt a célunk, melyet minőségi termékek gyártásával (jó minőségű alapanyagokból), az elvárásoknak megfelelően sikerült is elérnünk. Közben bővíteni kellett a dolgozók létszámát és a működési területünket is (+2 fő, +250 négyzetméter).

2008 a fejlődésünk töretlen éve volt. Árbevételünket megnégyszereztük és év végére már 800 négyzetméteren termeltünk, 5 fő alkalmazottal. Termkeink száma is lényegesen megnütt. Ebben az évben kezdtünk el pehelycukorkát és töltött- illetve töltetlenecukorkát gyártani. Beállítottunk egy drazsésort is, de cak a próbagyártásokig jutottunk, számos tennivaló mellett. Sikerült több, komolyabb vevővel szerződést kötnünk. Megpróbálunk jó alapanyagokból, kiváló minőségű, tetszetős csomagolóanyagba csomagolt terméket, a piac kevés szereplőjén keresztül a vevőhöz eljuttatni. Jó magyar alapanyagokból, magyar terméket előállítani.

2009-ben a gazdasági válság ellenére számos beruházást terveztünk (korszerű tasakológép, még jobb minőséget előállító korszerűbb, termelékenyebb technológia bevezetése). Ebben az évben már a drazsé sorunkon is termeltünk, szezon termékként tojás drazsét.. Az "Új Magyarország fejlesztési terv" keretében cégünk, 2009.05.18-án 4,9 millió Ft-os Európai Unió é a Magyar Állam által nyújtott támogatást nyert,melyet technológiai fejlesztés és eszközbeszerzés kapcsán egy korszerű mindenmai igényt kielégítő mérleges tasakoló gép vásárlására fordítottunk.

2010-ben megvásároltuk második csúcstechnológiás csomagológépünket, mellyel már bértasakolást is tudtunk végezni. A géppark bővülése további kollégák felvételét tette szükségessé (+5 fő), így most már 10 fő alkalmazottal 1500 négyzetméteren termeltünk.

2011-ben zseléöntő gépsort állítottunk üzembe, melyet termelni is kezdtünk, ezzel bővítve a termékpalettát. Ebben az évben is tudtunk bértasakolást vállalni és így szabad kapacitást lekötni. További 3 fő felvételére került sor. Sajnos a válság ezt az iparágat is elérte és a népegészségügyi termékadóval szövetkezve támadást indítottak ellenünk. Ennek ellenére az évet jól zártuk.

2012-ben tervezzük egy mártó gépsor felállítását és további új cukorkák kihozatalát (ballírozott, mini, napi áru drazsé), valamint a talponmaradást ebben a nehéz gazdasági környezetben.

Amiben hiszünk: az egyrészt a magunk tudása, szakértelme, másrészt, hogyha valaki becsületes munkával, jó minőséget és megfizethető terméket állít elő, akkor biztosan sikerelesz a vállalkozásban.

Cégünk 2006-ban családi vállalkozásként alakult. Ez az év gyakorlatilag az engedélyek beszerzésére és a termelő csarnok kialakítására, illetve a próbagyártásokra ment el.

2007-ben 1 fő alkalmazottal megkezdtük a termelést, 250 négyzetméteren. Gépsoraink kevés személyzeti igény mellett, nagy hatásfokkal üzemelnek.

Kurfis László
ügyvezető igazgató